​Serviceeftersyn af biler af alle bilmærker

CS Auto Aps udfører serviceeftersyn af alle bilmærker og af alle årgange, og vi kan normalt gøre det til billigere priser end på et mærke værksted. 

Vores veluddannede bilmekanikere har stor og bred erfaring med serviceeftersyn af biler, og vi har det rette testudstyr til at foretage grundige og korrekte serviceeftersyn. Desuden sørger vi for fabriksgodkendte stempler i din servicebog.

Vores serviceeftersyn er billigere end på MÆRKE værksteder

​​Vi foretager serviceeftersyn for både private og for firmaer. Vi har også flere store erhvervskunder. Vores kunder har indset, at vi er billigere end et mærke værksted, men du er velkommen til at få et skriftligt tilbud, inden vi går i gang med et serviceeftersyn, så du selv kan sammenligne vores priser.

Mange af vores kunder i Aabenraa og Sønderborg har vanskeligt ved at undvære deres bil, når den er til serviceeftersyn, men du kan leje en kundebil, hvis du ønsker det. Det koster blot 156,25 kroner om dagen. Dog er brændstof eksklusiv, men forsikring er inklusiv i prisen.

CS Auto ApS er medlem af Bosch Car Service

​Vi er medlem af Bosch Car Service, og vi kommer derfor på jævnlig efteruddannelse, således vi er sikre på, at vi dels er helt opdaterede inden for teknik omkring nye og ældre biler, og vi dels er fortrolige med den nye viden, som hele tiden kommer. Dertil kommer jævnligt uanmeldt kontrolbesøg fra CELF Kvalitetskontrol for at tjekke vores måleudstyr og reparationer. 

Du kan derfor være sikker på, at din bil er i de bedste hænder, når du sender den til serviceeftersyn hos os.

Du er altid velkommen til at komme forbi eller at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og for at bestille tid til serviceeftersyn, klik her. Vores telefonnummer er 74 67 30 38 og vores e-mail er cs@cs-autotransport.dk.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

CS Auto ApS

Bovvej ​27A

6330 Padborg

CVR: 33040326

Kontakt

Telefon: 74 67 30 38

E-mail: cs@cs-autotransport.dk

Book tid: Klik her

​Privatlivspolitik: Klik her

CS Auto ApS i Padborg er medlem af ​værkstedskæden ​Bosch Car Service ​www.boschcarservice.dk​