Aircondition-service hos CS Auto Aps

CS Auto Aps udfører service af din aircondition eller dit klimaanlæg i bilen, så du altid er sikret en behagelig temperatur og et behageligt indeklima din i bil. Jævnlig aircon-service minimerer samtidig risikoen for skader på din kompressor.

Jævnlig aircon-service forebygger eventuelle skader

​Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at din aircondition indeholder kølemiddel, som den taber over tid. Derved falder kølerevnen, og risikoen for skader stiger, når der er tilstrækkeligt lidt kølemiddel tilbage. 

Derfor bør du få udført aircondition-service, før det er for sent. Forebyggende aircon-service kan således blive billigere på længere sigt.

Aircondition-service indbefatter også en form for afrensning af kølerlegemet, og der kan være et pollenfilter, som skal udskiftet. 

Der kan ligefrem opstå skimmelsvamp i en aircondition, og uagtet der findes forskellige gode råd omkring forebyggelse af svamp og råd, så er det nødvendigt med aircon-service. Og uanset du har en aircondition eller et klimaanlæg, så bør du jævnligt få udført service tjek på dette

Ring til os på telefon 74 67 30 38 eller kom forbi værkstedet på Bovvej 27A i Padborg for at høre mere om aircon-service, herunder priser, reparationer og vedligeholdelse.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

CS Auto ApS

Bovvej ​27A, 6330 Padborg

CVR: 33040326

Kontakt

CS Auto Aps i Padborg er medlem af ​værkstedskæden ​

Bosch Car Service ​www.boschcarservice.dk​