Aircondition-service hos CS Auto ApS

CS Auto ApS udfører service af din aircondition eller dit klimaanlæg i bilen, så du altid er sikret en behagelig temperatur og et behageligt indeklima din i bil. Jævnlig aircon-service minimerer samtidig risikoen for skader på din kompressor.

Jævnlig aircon-service forebygger eventuelle skader

​Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at din aircondition indeholder kølemiddel, som den taber over tid. Derved falder kølerevnen, og risikoen for skader stiger, når der er tilstrækkeligt lidt kølemiddel tilbage. 

Derfor bør du få udført aircondition-service, før det er for sent. Forebyggende aircon-service kan således blive billigere på længere sigt.

Aircondition-service indbefatter også en form for afrensning af kølerlegemet, og der kan være et pollenfilter, som skal udskiftet. 

Der kan ligefrem opstå skimmelsvamp i en aircondition, og uagtet der findes forskellige gode råd omkring forebyggelse af svamp og råd, så er det nødvendigt med aircon-service. Og uanset du har en aircondition eller et klimaanlæg, så bør du jævnligt få udført service tjek på dette

​Du er altid velkommen til at komme forbi værkstedet på Bovvej 27A i Padborg eller at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og for at bestille tid til aircon-service.

​Ring til os på telefon 74 67 30 38 eller send en e-mail cs@cs-autotransport.dk.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

CS Auto ApS

Bovvej ​27A

6330 Padborg

CVR: 33040326

Kontakt

Telefon: 74 67 30 38

E-mail: cs@cs-autotransport.dk

Book tid: Klik her

​Privatlivspolitik: Klik her

CS Auto ApS i Padborg er medlem af ​værkstedskæden ​Bosch Car Service ​www.boschcarservice.dk​