​Bilservice, eftersyn og reparation

Du og din bil er i gode hænder, når du sender den til bilservice hos CS Auto ApS. Vi reparerer og servicerer biler af alle mærker og årgange, men vi har speciale i blandt andet:

  • Mitsubishi
  • Skoda
  • Audi
  • Seat
  • VW
  • Med videre

Værkstedet har stor erfaring med bilservice​

På værkstedet er vi adskillige dygtige bilmekanikere, der har lang erfaring med fejlfinding og bilservice på biler som din. Vi har alt inden for testudstyr som Bosch og Delphi og kan sørge for:

  • ​Al bilservice og eftersyn på din bil
  • Fabriksgodkendte stempler i din servicebog

Vi udfører bilservice for både private kunder og for virksomheder, hvor vi har flere store erhvervskunder. Forud for vores bilservice giver vi gerne et skriftligt tilbud, så du kan sammenligne vores priser med autoriserede værksteder. Du vil ganske sikkert blive glædeligt overrasket.

Dertil kommer, at du kan leje en lånebil, mens din egen er til bilservice eller reparation. Det koster 156,25 kroner om dagen, plus brændstof, inklusiv forsikring. Se nærmere Lånebil.

Vejhjælp

Vores værksted er også specialiseret i autotransport og bjærgning, og vi er godkendt som leverandør for Falck. De fleste af vores kunder er fra Aabenraa og Sønderborg, men vi udfører autohjælp i hele landet.

Værkstedskæden Bosch Car Service

CS Auto ApS er medlem af Bosch Car Service, hvor vi holder os ajour med ny viden og nye teknikker. Og derfor er vi også på efteruddannelse flere gange om året, så vi kan blive fortrolige med alle tekniske nyheder. Dertil kommer, at vores måleudstyr og reparationer bliver kontrolleret af CELF Kvalitetskontrol. De kommer jævnligt på uanmeldt besøg for at se, om vores bilservice er i orden.

Du kan altid regne med, at vi siger til, hvis vi finder noget uforudset undervejs i vores bilservice. Samtidig taler vi dagligt med vores kunder, så vi ved, hvad vores kunder oplever i forbindelse med vores bilservice, reparationer og lignende.

Vil du prøvekøre vores bilservice?

kontakt værkstedet på telefon 74 67 30 38 eller e-mail cs@cs-autotransport.dk for at bestille en tid. Du kan også kigge ind, når du alligevel kommer forbi.​

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

CS Auto ApS

Bovvej ​27A

6330 Padborg

CVR: 33040326

Kontakt

Telefon: 74 67 30 38

E-mail: cs@cs-autotransport.dk

Book tid: Klik her

​Privatlivspolitik: Klik her

CS Auto ApS i Padborg er medlem af ​værkstedskæden ​Bosch Car Service ​www.boschcarservice.dk​