Klargøring til syn af bil

Få klargjort din bil til syn hos CS Auto ApS og undgå anmærkninger og uforudsete forseelser i synshallen. Vi har mange års erfaring med klargøring til syn af bil for både private kunder og virksomheder, og vi sørger naturligvis for, at alt fra styretøjet til bremserne overholder alle krav til et syn

Vi giver altid et prisoverslag på reparation

​Når vi har modtaget din bil til synsklargøring, foretager vi et grundigt eftersyn, og skulle der dukke noget uventet op, så giver vi dig et prisoverslag på reparationen, inden vi går i gang. Vi vil altid kontakte dig, hvis vi finder noget, som vil medføre en noget større regning end forudset. Det gælder både i forbindelse med det kommende syn af bil, men også i forbindelse med helt andre forhold, som har eller kan få betydning for din bil.

Vi kan også starte med en visuel gennemgang af din bil, hvor vi kigger på dækkene, forruden, styretøjet, lygterne, bremserne, karosseriet, undervognen og støddæmperne, hvorpå vi kan give et løst overslag på dine omkostninger i forbindelse med klargøring til syn af bil, herunder prisen på selve synet. Derefter kan du, eventuelt i samråd med os, tage stilling til, hvad du vil gøre i forhold til syn af bil.​

​Lånebil i forbindelse med syn af bil

Mange af vores kunder i Aabenraa og Sønderborg kan ikke undvære deres bil, eller de har ikke lyst til at undvære deres bil, men du kan som en ekstra service bruge en af vores lånebiler, mens vi klargør til syn af bil.

Du kan bestille tid til klargøring til syn af bil på telefon 74 67 30 38 eller på e-mail cs@cs-autotransport.dk. Du kan naturligvis også komme forbi værkstedet.

Kontakt os​

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os gerne.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

CS Auto ApS

Bovvej ​27A

6330 Padborg

CVR: 33040326

Kontakt

Telefon: 74 67 30 38

E-mail: cs@cs-autotransport.dk

Book tid: Klik her

​Privatlivspolitik: Klik her

CS Auto ApS i Padborg er medlem af ​værkstedskæden ​Bosch Car Service ​www.boschcarservice.dk​